Om Vård & Omsorgskompaniet (VOK)

Flexibel och individanpassad hemtjänst & assistans

– där du bestämmer

Vård & Omsorgskompaniet

 

Vi investerar i och utvecklar företag inom vård och omsorg. VOK har sin verksamhet i Stockholms län och med tyngdpunkten i norra Stockholm.

 

Vård & Omsorgskompaniet är aktiva ägare som deltar i den operativa verksamheten. Vi vill identifiera och frigöra verksamheternas egen potential och tillsammans med medarbetare och ledning ta nästa steg i företagets utveckling.

 

Vi utvecklar våra befintliga verksamheter såsom Hemtjänstkompaniet, Vårdkompaniet och Assistanskompaniet där alla fått mycket bra kvalitetsbetyg och är under tillväxt. Vi söker också nya verksamheter att utveckla och vi har en lång erfarenhet av att genomföra ägarbyten och generationsskiften i bolag.

 

Ägare är femton svenska privatpersoner som har lång erfarenhet av företagande och ungefär hälften erfarenhet från vård & omsorg från hemtjänst, personlig assistans, sjukvård, ambulanssjukvård, hjälpmedel såsom trygghetslarm, rullstolar, patientlyftar. Flera är sjuksköterskor, läkare, civilingenjörer och civilekonomer. Alla har gemensamt att ha jobbat entreprenöriellt i en eller annan form och driver för att utveckla en kvalitativ och effektiv vård & omsorg.

 

Våra ledord

Respekt – Vi respekterar varje individs styrkor och möjligheter och uppskattar olikheter för alla människors lika värde

 

Leverans – Vi genomför det vi lovar.

 

Öppenhet – Vi är öppna i allt vi gör.

De senaste fem åren har vi fokuserat på att sträva mot en ökad kvalitet och effektivitet inom vård & omsorg. Vi gillar att arbeta med människor, utveckla tjänster till samhället och på ett omsorgsfullt sätt göra affärer. Vi är fokuserade på verksamheter inom vård och omsorg och söker nya utmaningar att utveckla. Vi är övertygade om att med en sund värdegrund, rätt målsättning och rimliga företagsekonomiska perspektiv sätta kund och medarbetare i fokus för att leverera en förstklassig och effektiv vård & omsorg. Vi söker nu företag inom äldreomsorg, hemtjänst & personlig assistans som tagit ett långt kliv på vägen men är redo att ta nästa kliv, med hög kvalitet, nöjda kunder och nöjda medarbetare i fokus.

Vård & Omsorgskompaniet (VOK)

Telefon: 08-753 79 50

Besöksadress: Huvudstagatan 22, 171 58 Solna

Postadress: Box 47, 182 12 Danderyd

Facebook facebook.com/Hemtjanstkompaniet

E-post: info@hemtjanstkompaniet.se